Ψωρίαση & Covid-19: Διαχείριση και προσαρμογή σε μία νέα πραγματικότητα

0
322

Το Σωματείο Υποστήριξης Ψωριασικών Ασθενών «ΚΑΛΥΨΩ»  θα πραγματοποιήσει live διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα  «Ψωρίαση &COVID-19: Διαχείριση και προσαρμογή σε μια νέα πραγματικότητα», την Τετάρτη, 1η Δεκεμβρίου 2021 και ώρες 18:30-19:30 μέσω της σελίδα του στο Facebook. https://www.facebook.com/kalipso.gr.

To διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική υποστήριξη των εταιρειών Leoκαι Φαρμασερβ-Λίλλυ.

Τα θέματα του σεμιναρίου είναι:

  • «Εμβολιασμός για τις ευπαθείς ομάδες.3η δόση για τα εμβόλια mRNA» με ομιλητή τον κ. Γεώργιο Μπέλλο, Γενικό /Οικογενειακό Ιατρό, Επιδημιολόγο, Συντονιστή Δ/ντή Κ.Υ Κορωπίου Αττικής, Διδάκτωρ Ιατρικής Πανεπιστημίου Κρήτης.
  • « Τι μας δίδαξε η πανδημία για το stressκαι την ψωρίαση»με ομιλήτρια την κα Βασιλική Οσάνα, Ψυχοθεραπεύτρια MS στην Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία και στην Εφαρμοσμένη Ψυχολογία.
  • «Πώς να παραμείνετε ασφαλής» με ομιλήτρια την κα Δέσποινα Τοπάλη, Επισκέπτρια Υγείας, MscΣυντονίστρια του Δικτύου Αγωγής Υγείας 3ης ΥΠΕ, Γενικό Γραμματέα Δ.Σ ΠΣΕΥ.

Το διαδικτυακό σεμινάριο είναι μια προσπάθεια του Σωματείου « ΚΑΛΥΨΩ» για να έχουν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν ενώ όσοι επιθυμούν, αφού παρακολουθήσουν το webinar μπορεί να θέσουν τα ερωτήματά τους γραπτά στο FB.

Σχετικά με το Σωματείο Υποστήριξης Ψωριασικών Ασθενών «ΚΑΛΥΨΩ»

Το Σωματείο «ΚΑΛΥΨΩ», είναι πανελλαδικός φορέας ενταγμένος στα εθνικά μητρώα φορέων παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας και εθελοντικών ΜΗ.ΚΥ.Ο.  Ιδρύθηκε το 2004 με σκοπό τη διαρκή ενημέρωση και τη ψυχολογική υποστήριξη των ασθενών με ψωρίαση και ψωριασική αρθρίτιδα. Η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών, η κοινωνική αποστιγματοποίηση της νόσου, η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης, η προάσπιση των δικαιωμάτων και η προαγωγή των διαπροσωπικών σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων, που τους συνδέει η κοινή νόσος, αποτελούν βασικούς στόχους του Σωματείου «ΚΑΛΥΨΩ». Τηλέφωνο Ψυχολογικής Υποστήριξης: 210 721 2002. Τα στοιχεία επικοινωνίας  του Σωματείου είναι: Χίου 29, 104 37 Αθήνα, www.kalipso.gr ,
e-mail: info@kalipso.gr