Δωρεάν διαδικτυακό Σεμινάριο: Ψωρίαση & Γυναίκα

0
466

Δωρεάν διαδικτυακό συνέδριο με θέμα «Ψωρίαση & Γυναίκα. Ολα όσα πρέπει να ξέρεις», θα πραγματοποίηση το  Σωματείο Υποστήριξης  Ψωριασικών Ασθενών «ΚΑΛΥΨΩ»  την Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 και ώρες 18:30-19:30 μέσω της σελίδα του στο Facebook. https://www.facebook.com/kalipso.gr. Το διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική υποστήριξη των εταιρειών Leo και Φαρμασερβ -Lilly.

Τα θέματα του σεμιναρίου είναι:

  • «Ψωρίαση πώς επηρεάζει τη σεξουαλική της ζωή» με ομιλήτρια την κα Τίνα Φειδία, Ψυχολόγο MSc Επιστημονικό Συνεργάτη, Α’ Ψυχιατρική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών, Αιγινήτειο Νοσοκομείο.
  • «Ψωρίαση & Γυναίκα. Από ποιές άλλες παθήσεις κινδυνεύει» με ομιλήτρια τη  κα Πολυξένη Γιδαροκώστα, Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο, Επιμ. Α’, Πανεπιστημιακή Δερματολογική Κλινική Π.Γ.Ν. Λάρισα.
  • «Ψωρίαση και εγκυμοσύνη. Ποιά είναι η σχέση τους;» με ομιλητή τον κο Παναγιώτη Χριστόπουλο, Μαιευτήρα-Γυναικολόγο, Επικ. Καθ. Γυναικολογίας & Μαιευτικής ΕΚΠΑ.

Το διαδικτυακό σεμινάριο είναι μια προσπάθεια του Σωματείου « ΚΑΛΥΨΩ» για να έχουν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν ενώ όσοι επιθυμούν, αφού παρακολουθήσουν το webinar μπορεί να θέσουν τα ερωτήματά τους γραπτά στο FB.

Το Σωματείο «ΚΑΛΥΨΩ», είναι πανελλαδικός φορέας ενταγμένος στα εθνικά μητρώα φορέων παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας και εθελοντικών ΜΗ.ΚΥ.Ο.  Ιδρύθηκε το 2004 με σκοπό τη διαρκή ενημέρωση και τη ψυχολογική υποστήριξη των ασθενών με ψωρίαση και ψωριασική αρθρίτιδα. Η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών, η κοινωνική αποστιγματοποίηση της νόσου, η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης, η προάσπιση των δικαιωμάτων και η προαγωγή των διαπροσωπικών σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων, που τους συνδέει η κοινή νόσος, αποτελούν βασικούς στόχους του Σωματείου «ΚΑΛΥΨΩ». Τηλέφωνο Ψυχολογικής Υποστήριξης: 210 721 2002

Τα στοιχεία επικοινωνίας  του Σωματείου είναι: Χίου 29, 104 37 Αθήνα, www.kalipso.gr ,
e-mail: info@kalipso.gr