ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α: Live δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο για νέες θεραπείες των ρευματολογικών ασθενών

0
229

Η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α) θα πραγματοποιήσει live δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Νέες θεραπευτικές προσεγγίσεις και διαχείριση των ρευματολογικών ασθενών στην εποχή COVID», τη  Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021 και ώρες 19:00-20:15 μέσω της σελίδας της στο facebook http://www.facebook.com/eleanarheumatism.  Το διαδικτυακό σεμινάριο πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της εταιρείας VIATRIS.

Τα θέματα του σεμιναρίου είναι:

«Βιο-ομοειδή φάρμακα. Τι πρέπει να γνωρίζει ο ρευματολογικός ασθενής για το ρόλο τους», με ομιλητή τον κο Θεόδωρο Δημητρούλια, Ρευματολόγο, Αναπλ.Καθ. Ρευματολογίας Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ, Δ’Παν. Παθολογικής Κλινικής ΑΠΘ, ΓΝΘ « Ιπποκράτειο».

Η αξία της άσκησης  και της φυσικής αποκατάστασης στη ρευματοειδή αρθρίτιδα» με ομιλητή τον Ευριπίδη Καλτσονούδη, Ρευματολόγο, Επιμ. Α’ ΕΣΥ, Ρευματολογική Κλινική ΠΓΝ Ιωαννίνων.

Επικοινωνία γιατρού και ασθενή στην COVID εποχή», με ομιλητή τον κο Νικόλαο Κούγκα, Ρευματολόγο, Επιμ. Β’ ΕΣΥ, Δ’ Παν.Παθολογική Κλινική ΑΠΘ, ΓΝΘ « Ιπποκράτειο».

Το διαδικτυακό σεμινάριο είναι μια προσπάθεια της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α για να έχουν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν ενώ όσοι επιθυμούν, αφού παρακολουθήσουν το webinar μπορεί να θέσουν τα ερωτήματά τους γραπτά στο fb ή στο email info@arthritis.org.gr