Καμπάνια ενημέρωσης για τη γονιμότητα: “Η Σωστή Στιγμή!”

0
446

Αποδεικνύοντας, για μία ακόμη φορά, τον δυναμικό κοινωνικό της ρόλο και τη στήριξη του δικαιώματος κάθε γυναίκας να επιλέγει η ίδια αν και πότε θα αποκτήσει οικογένεια, η Fertilland Pharma «γιορτάζει» την Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας ανακοινώνοντας την έναρξη, και στη χώρα μας, μιας σπουδαίας πρωτοβουλίας: της Καμπάνιας Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης για τη Διατήρηση της Γονιμότητας «Η Σωστή Στιγμή!».

Η καμπάνια θα υποστηρίξει τις γυναίκες που επιθυμούν να αποκτήσουν παιδιά σε μεταγενέστερο στάδιο της ζωής τους, μέσα από μια δυναμική πλατφόρμα ενημέρωσης, που αναπτύχθηκε ειδικά για αυτόν τον σκοπό στην ιστοσελίδα https://isostistigmi.gr/. Με σημείο εκκίνησης την παραδοχή ότι όλες οι γυναίκες δεν είναι ίδιες και ότι καθεμιά έχει δικαίωμα να επιλέξει το αν και πότε θα γίνει μητέρα, η καμπάνια «Η Σωστή Στιγμή!» παρέχει στις γυναίκες γόνιμης ηλικίας όλη την απαραίτητη πληροφόρηση που χρειάζονται στο ‘ταξίδι’ της γονιμότητας, μακριά από στερεότυπα, στηρίζοντας δυναμικά την ατομική βούληση και επιλογή!

Στην ιστοσελίδα isostistigmi.gr οι γυναίκες μπορούν να ενημερωθούν αξιόπιστα για το πώς διαμορφώνονται οι τάσεις στη δημιουργία οικογένειας, διεθνώς. Η γυναίκα αποτελεί σήμερα το πιο δυναμικό κύτταρο της σύγχρονης κοινωνίας, συμμετέχοντας ισότιμα στην εξέλιξη, την ανάπτυξη, τον κοινωνικό εκσυγχρονισμό. Καταρρίπτοντας κατάλοιπα του παρελθόντος, χρειάζεται χρόνο για την προσωπική της εξέλιξη, γεγονός που μεταθέτει την απόκτηση οικογένειας σε μεταγενέστερο στάδιο. Στην Ευρώπη, η μέση ηλικία στην οποία οι γυναίκες αποκτούν το πρώτο τους παιδί είναι περίπου τα 29 έτη, αριθμός που σταθερά αυξάνεται.

Με αυτό το δεδομένο, η καμπάνια «Η Σωστή Στιγμή!» έρχεται να υποστηρίξει τις γυναίκες, που ακόμη δεν είναι έτοιμες να αποκτήσουν οικογένεια, να κάνουν σωστά τον προγραμματισμό τους, παράλληλα με τους προσωπικούς τους στόχους. Η διεθνής αυτή εκστρατεία ενημερώνει κι εκπαιδεύει τις νέες γυναίκες για όλες τις διαθέσιμες επιλογές που υπάρχουν σήμερα για τη διατήρηση της γονιμότητας, όπως είναι η κατάψυξη ωαρίων, ώστε να διασφαλίσουν τις πιθανότητές τους για μια επιτυχημένη εγκυμοσύνη, σε οποιαδήποτε ηλικία νιώσουν έτοιμες!

Όπως δήλωσε ο κύριος Γιώργος Αναγνωστάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της Fertilland PharmaΞεκινάμε με μεγάλη χαρά την υλοποίηση αυτής της σπουδαίας καμπάνιας και στη χώρα μας, με αληθινή αγάπη για τη γυναίκα και με σεβασμό στους προσωπικούς της στόχους. Μέσα από την πολυετή δράση μας στον τομέα της θεραπείας της υπογονιμότητας γνωρίζουμε καλά ότι η μητρότητα είναι επιλογή. Η δική μας αποστολή είναι να διασφαλίσουμε σε κάθε γυναίκα το δικαίωμα της διατήρησης της γονιμότητας, για να το αξιοποιήσει αν το επιθυμήσει, όταν θα είναι για εκείνη Η Σωστή Στιγμή!”.