Μια 27χρονη γιατρός διασωληνώθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

0
266

Μια 27χρονη ειδικευόμενη γιατρός χειρουργικής διασωληνώθηκε σήμερα στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας αποδεικνύοντας με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις σε νέους και ηλικιωμένους αλλά “χτυπάει” όλες τις ηλικίες!

Η νεαρή γιατρός πρόσφατα είχε κάνει διακοπές στη Χαλκιδική και όταν επέστρεψε στο νοσοκομείο εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 27χρονη ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και περιλαμβάνεται στα κρούσματα της ενδονοσοκομειακής συρροής στην περιοχή της Λάρισας που είχαν εντοπιστεί στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγες ημέρες, τέσσερις ειδικευόμενοι γιατροί βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Θεσσαλικής πρωτεύουσας. Πρόκειται για αναισθησιολόγο, χειρουργό, δύο ΩΡΛ και μια φοιτήτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διασωληνωμένος είναι επίσης και ένας 58χρονος γιατρός από το Βόλο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Είναι ιδιώτης και πάσχει από υποκείμενο νόσημα.

Εν τω μεταξύ με μήνυμα του στο twitter  ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας προειδοποιεί τους νέους που αυτή την εποχή κάνουν διακοπές και αποτελούν εστίες υπερμετάδοσης όταν επιστρέψουν, ότι ο μέσος όρος των ασθενών με Covid-19, που έχουν νοήσει μέσα στον Αύγουστοι είναι 36 ετών: «Η επικινδυνότητα του κορωνοϊού είναι η ευκολία μετάδοσής του. Αυτό συμβαίνει ακόμα και εάν είσαι νέος και νομίζεις πως είσαι άτρωτος. Ο Μέσος Ορος ηλικίας όσων έχουν νοσήσει τον Αύγουστο έχει κατέβει πια στα 36 χρόνια…», έγραψε ο Βασίλης Κικίλιας.