Διαδικτυακός ποδηλατικός γύρος: “Τρέχουμε πιο Γρήγορα από τον Καρκίνο”

0
273

Με σύνθημα «Τρέχουμε πιο Γρήγορα από τον Καρκίνο» ο Σύλλογος Κ.Ε.Φ.Ι.  διοργανώνει τον 1ο Διαδικτυακό Ποδηλατικό Γύρο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου στις 6 Ιουνίου. Στόχος είναι η δράση αυτή να γίνει θεσμός και να δημιουργήσει κίνητρα για τη μάχη κατά του καρκίνου. Εξαιτίας της πανδημίας, ο Ποδηλατικός Γύρος θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και κάθε συμμετέχοντας μπορεί να λάβει μέρος από όποιο σημείο επιθυμεί.

Μοναδικές απαραίτητες προϋποθέσεις για την συμμετοχή είναι το κέφι και η θέληση για προσφορά στον άνθρωπο που νοσεί, στο περιβάλλον του και στο σύνολο της κοινωνίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 6η Ιουνίου, έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου,  μια ημέρα μνήμης όσων νικήθηκαν και γιορτής για όλους τους επιζώντες.

Ο σύλλογος  συνδέοντας την προσπάθεια διοργάνωσης με την 3η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα του Ποδηλάτου, καλεί τους συμμετέχοντες να φορέσουν τις μπλούζες και τα καπέλα τους, να ανέβουν ξανά στα ποδήλατά τους, στο σπίτι ή σε εξωτερικό χώρο, μεμονωμένα ή με παρέα, και να ανεβάσουν τη φωτογραφία τους ως μήνυμα ενσυναίσθησης, αισιοδοξίας για τη συνολική αντιμετώπιση της ασθένειας κι ενδυνάμωσης όλων των μικρών και μεγάλων μαχητών.

Πληροφορίες: https://tinyurl.com/68hwxxz4

-Κόστος συμμετοχής: 8 ευρώ/άτομο
-Για οικογένειες και ομάδες: 6 ευρώ/άτομο

Τα έσοδα του Ποδηλατικού Γύρου θα διατεθούν για τη διεύρυνση του Προγράμματος “Μαζί και στο Σπίτι”.

Όπου κι αν είσαι, έλα κι εσύ στον αγώνα!

Δήλωσε Συμμετοχή στον σύνδεσμο https://tinyurl.com/895bn7dz

Παρέλαβε το υλικό που θα σου στείλουμε μετά την εγγραφή είτε από το γραφείο του Συλλόγου είτε στον χώρο σου, δωρεάν, από τη Γενική Ταχυδρομική!

Φόρεσε το μπλουζάκι, το καπέλο και τη μάσκα, ανέβα στο ποδήλατο, κάνε μια βόλτα και αποτύπωσε τη στιγμή!

Βγάλε φωτογραφία και ανέβασέ την στα social media με τα hashtags: #ΤρεχουμεΠιοΓρηγοραΑποΤονΚαρκινο, #RideForLifeWithKefi και την επισήμανση: @kefi.