Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Δωρεά μεταφορά των δημοτών του στα εμβολιαστικά κέντρα.

Δωρεάν μεταφορά στα εμβολιαστικά κέντρα Covid-19, προσφέρει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής στους Ηρακλειώτες, που δεν έχουν μεταφορικό μέσο ή κάποιον οικείο να τους εξυπηρετήσει. Ο Δήμος αποφάσισε να συνεχίσει τη δράση αυτή, μετά τη μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή των δημοτών του στην πρωτοβουλία-πρόσκληση του να τους μεταφέρει, λόγω της κακοκαιρίας, στα εμβολιαστικά κέντρα της περιοχής του.
Αξίζει να τονισθεί ότι το πρόγραμμα δωρεάν μεταφοράς απευθύνεται μόνο στους ηλικιωμένους κατοίκους της πόλης που δεν μπορούν να μετακινηθούν μόνοι τους ή με τη βοήθεια των δικών τους ανθρώπων. Η μετακίνηση γίνεται στο εμβολιαστικό κέντρο του Ηρακλείου (ιατρεία ΠΕΔΥ, λεωφόρος Ηρακλείου 421) και στα κοντινά κέντρα όπως της HELEXPO.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν εγκαίρως στο Γραφείο Εξυπηρέτησης του Δημότη στο 15277 προκειμένου να κανονίσουν τη μεταφορά τους. Προσοχή! Πρέπει πρώτα να έχουν κλείσει το ραντεβού τους στο εμβολιαστικό κέντρο και μετά να ενημερώσουν το Δήμο για τη μετακίνησή τους.
«Τα εμβόλια που πρέπει να κάνουμε όλοι είναι η μεγαλύτερη ελπίδα που έχουμε για να ξεφύγουμε από τα δεσμά της πανδημίας. Πρέπει, λοιπόν, όλοι να βοηθήσουμε ώστε άπαντες να έχουν εύκολη πρόσβαση στο εμβολιαστικό κέντρο που τους έχουν κλείσει ραντεβού, να συμβάλλουμε ώστε να μην χαθεί ούτε ένα εμβόλιο. Για αυτό και εμείς ως Δήμος παίρνουμε αυτή την πρωτοβουλία να εξυπηρετήσουμε τους συμπολίτες μας, κυρίως τους μοναχικούς ηλικιωμένους, που δεν έχουν κάποιον να τους μεταφέρει», το σχόλιο του δημάρχου Νίκου Μπάμπαλου.