Η IQVIA πλατινένιος χορηγός στο «2ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας»

0
41

Με γνώμονα την προσέγγιση νέων επαγγελματιών και την ανάπτυξή τους στον τομέα της Υγείας, η IQVIA συμμετείχε με πλατινένια χορηγία στο «2οΠανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας» που φέτος διεξήχθη από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου και προσέγγισε περισσότερους από 3.500 επισκέπτες.

Στο ψηφιακό περίπτερο της εταιρείας, άνθρωποι της IQVIA Ελλάδος μοιράστηκαν με τους επισκέπτες σημαντικές πληροφορίες για την καθημερινότητα τους, το αποτύπωμα της δουλειάς τους αλλά και τις δυνατότητες εξέλιξης σε μια εταιρεία που αναπτύσσεται δυναμικά. Συνοδευτικά videos αλλά και το liveevent που διοργανώθηκε στο περίπτερο της εταιρίας την 1η ημέρα του συνεδρίου, έδωσαν την ευκαιρία σε πολλούς νέους να γνωρίσουν καλύτερα την κουλτούρα της IQVIA.

Μέσα στο 2021 έχουν πραγματοποιηθεί ήδη 82 νέες προσλήψεις στην IQVIA Ελλάδος, πραγματοποιώντας σταθερά και δυναμικά το «braingain», ενώ σήμερα περισσότερες από 20 θέσεις εργασίας είναι ανοιχτές, όπως επικοινωνήθηκε και κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

Ο κ. Νίκος Κωστάρας, Γενικός Διευθυντής IQVIA Ελλάδος μίλησε στην εκδήλωση με θέμα «Υγεία: διεθνείς τάσεις, ευκαιρίες για τις ελληνικές επιχειρήσεις και προοπτικές σταδιοδρομίας» ενώ σχολίασε τη συμμετοχή της εταιρείας στο Πανόραμα δηλώνοντας: «Η συμμετοχή μας ως πλατινένιοι χορηγοί στο 2ο Ψηφιακό Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας δηλώνει έμπρακτα τον προσανατολισμό μας στην προσέλκυση νέων που θέλουν να γνωρίσουν τον κλάδο της Υγείας και να καταξιωθούν επαγγελματικά σ’ αυτόν. Η εξωστρέφεια αλλά και η ανάπτυξη των ανθρώπων βρίσκονται στον πυρήνα της φιλοσοφίας της IQVIA Ελλάδος. Για εμάς, πρωταρχικό μέλημα είναι να στηρίζουμε τους νέους επιστήμονες, προσφέροντας ευκαιρίες σταδιοδρομίας και εξέλιξης. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε το έργο μας, συμβάλλοντας στην Ελληνική οικονομία και υποστηρίζοντας ενεργά τόσο την φαρμακευτική βιομηχανία όσο και τους ασθενείς».

Ενεργή συμμετοχή στο συνέδριο είχαν δύο ακόμη διευθυντικά στελέχη της εταιρείας. Ο κ. Γιώργος Κλέτσας, PrincipalHead of Technology Solutions IQVIA East Europe, Russia, Greece συμμετείχε σε πάνελ με θέμα «Η σημασία των bigdata και των dataanalytics για την υψηλής απόδοσης λειτουργία της επιχείρησης», ενώ ο κ. Αντώνης Βράγκος, Διευθυντής Πωλήσεων IQVIA Ελλάδος, παρουσίασε τις «Τάσεις και ευκαιρίες απασχόλησης στον φαρμακευτικό κλάδο».

Περισσότεροι από 3.500 επισκέπτες παρακολούθησαν το συνέδριο κατά τη διάρκεια των 3 ημερών της διοργάνωσης – συμμετοχή ρεκόρ τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για 10ετή θεσμό – ορόσημο διασύνδεσης της ακαδημαϊκής κοινότητας με τον επιχειρηματικό κόσμο, με την συμμετοχή 30.000 και πλέον νέων ανθρώπων καθώς και περισσότερων από 1.400 διακεκριμένους εισηγητές.

Λίγα λόγια για την IQVIA:

Η IQVIA δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, από το1968 και συνεργάζεται με όλο το εύρος των  επιστημόνων υγείας και τα νοσοκομεία, δηλαδή με 3.500 ιατρούς και 3.000 φαρμακεία για συλλογή στοιχείων& έρευνες, ενώ διεξάγει πάνω από 150 κλινικές μελέτες σε περισσότερα από 100 sites. Επίσης συνεργάζεται στενά με όλους τους εταίρους της υγείας, τις φαρμακευτικές εταιρίες, τις εταιρίες σκευασμάτων υγείας, τροφίμων και καλλυντικών στο χώρο του φαρμακείου, τους θεσμικούς φορείς, τις Αρχές, τα συλλογικά όργανα των φαρμακευτικών εταιριών και των επιστημόνων υγείας, τους συλλόγους ασθενών, ενώ είναι μέλος της HACRO (Hellenic Association of Clinical Trial Organizations), και παρέχει τις υπηρεσίες της σε πάνω από 150 πελάτες.