Ψωρίαση & Διατροφή: Live δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο

0
189

Το Σωματείο Υποστήριξης Ψωριασικών Ασθενών «ΚΑΛΥΨΩ»  θα πραγματοποιήσει live διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα  «Ψωρίαση & Διατροφή», την Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 και ώρες 18:30-19:30μέσω της σελίδα του στο Facebook https://www.facebook.com/kalipso.gr. Το διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική υποστήριξη των εταιρειών Leo και Φαρμασερβ -Lilly.

Τα θέματα του σεμιναρίου είναι:

-«Ψωρίαση και διατροφή, τι πρέπει να προσέχουμε» με ομιλητή τον κο Δημήτρη Πέτσιο, Κλινικό Διαιτολόγο, Αθλητικό Διατροφολόγο, Master Practitioner Διατροφικών Διαταραχών ( NCfED).

-«Βοήθεια στη θεραπεία μέσα από την διατροφή» με ομιλητή τον Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη, Κλ. Διαιτολόγο-Διατροφολόγο, MSc, PhD, Διδάκτωρ Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Επιστημονικό Συνεργάτη ΤΕΔΔ Χαροκοπείου Πανεπιστημίου & Α’ Νευρολογική Κλινική Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ, Αιγινήτειο Νοσοκομείο, Καθηγητή Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ΕΚΠΑ

Το διαδικτυακό σεμινάριο είναι μια προσπάθεια του Σωματείου «ΚΑΛΥΨΩ» για να έχουν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν ενώ όσοι επιθυμούν, αφού παρακολουθήσουν το webinar μπορεί να θέσουν τα ερωτήματά τους γραπτά στο FB.

Το Σωματείο Υποστήριξης Ψωριασικών Ασθενών «ΚΑΛΥΨΩ» 

Το Σωματείο «ΚΑΛΥΨΩ», είναι πανελλαδικός φορέας ενταγμένος στα εθνικά μητρώα φορέων παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας και εθελοντικών ΜΗ.ΚΥ.Ο.  Ιδρύθηκε το 2004 με σκοπό τη διαρκή ενημέρωση και τη ψυχολογική υποστήριξη των ασθενών με ψωρίαση και ψωριασική αρθρίτιδα.

Η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών, η κοινωνική αποστιγματοποίηση της νόσου, η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης, η προάσπιση των δικαιωμάτων και η προαγωγή των διαπροσωπικών σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων, που τους συνδέει η κοινή νόσος, αποτελούν βασικούς στόχους του Σωματείου «ΚΑΛΥΨΩ». Τηλέφωνο Ψυχολογικής Υποστήριξης: 210 721 2002. Τα στοιχεία επικοινωνίας : Χίου 29, 104 37 Αθήνα, www.kalipso.gr , e-mail: info@kalipso.gr