Σκλήρυνση κατά πλάκας :”2021 ευεργετικές συμβουλές”.

Ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας διοργανώνει το πρώτο webinar του 2021, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Ιανουαρίου και ώρα 11:00πμ -13.00 μμ, με θέμα “2021 ευεργετικές συμβουλές για χαρούμενη διάθεση, σωστή διατροφή και ενημέρωση».
Οι ομιλητές με τα θέματά τους και τις ιδιότητές του είναι οι εξής.:
1.Η κυρία Εύα Ντελιδάκη (δημοσιογράφος υγείας – πιστοποιημένη συντονίστρια γιόγκα γέλιου)
‘’Ασκήσεις ενδυνάμωσης και θετικής ενέργειας’’
2.Η κυρία Ξανθούλα Νικολιδάκη (προϊσταμένη τμήμα σχεδιασμού αγοράς και παρακολούθησης δικτύου παρόχων δευτεροβαθμιας φροντίδας υγείας στον ΕΟΠΥΥ) με θέμα: “παροχές σε είδος – κέντρα αποκατάστασης ανοιχτής κ κλειστής περίθαλψης»
3 Ο Dr. Δημήτρης Γρηγοράκης (Διαιτολόγος – Διατροφολόγος PhD, αριστούχος πτυχιούχος και Διδάκτορας του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθήνα), με θέμα: Διατροφή με θέμα :”Η διατροφή των ασθενών με ΣΚΠ στην περίοδο του covid-19”.
4.Και ο Dr. Αναστάσιος Παυλόπουλος Καρδιολόγος με θέμα: “Η ΣΚΠ με τα μάτια του καρδιολόγου”.
Για συμμετοχή στο webinar πατήστε το link για registration https://zoom.us/webinar/register/WN_6qo1qgPFQ_aothCRQbk8cA