Σοκ: Σεξουαλική κακοποίηση στο “Παίδων Αγία Σοφία”!

0
101

“Πάγωσε” το πανελλήνιο με την καταγγελία-σοκ για σεξουαλική κακοποίηση δυο παιδιών στο νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σόφια”, από τραυματιοφορέα που εργάζεται στο νοσοκομείο 33 χρόνια! Η υπόθεση είναι ήδη στα χέρια της  δικαιοσύνης ενώ σε ανάρτηση του στο Twitter, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ανακοίνωσε ότι ο φάκελος της υπόθεσης διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα: «Για το περιστατικό στο Παίδων «Αγία Σοφία»: Ο φάκελος διαβιβάζεται αμέσως και αρμοδίως στα χέρια του εισαγγελέα. Το λόγο έχει η Δικαιοσύνη» αναφέρει ο υπουργός.

Αξίζει να τονισθεί ότι τα περιστατικά σε βάρος ανηλίκων που φέρεται να διέπραξε  τραυματιοφορέας  καταγγέλθηκαν από  τρεις γιατρούς και μια  νοσηλεύτρια.

Σήμερα το πρωί η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας, ζήτησε προκαταρκτική  εξέταση για τη διερεύνησή  της υπόθεσης  που φαίνεται να αφορά παραβίαση της γενετήσιας ελευθερίας σε βάρος των ανηλίκων, να κριθεί η βασιμότητα  των καταγγελιών και εάν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις.

Σημειώνεται ότι  στην ιατροδικαστική εξέταση  ενός κοριτσιού 8 ετών, η οποία διενεργήθηκε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα, δεν βρέθηκαν ευρήματα σεξουαλικής κακοποίησης. Πιθανότατα ο καταγγελλόμενος να παραπεμφθεί για θωπεία.

Όπως αποκάλυψε το piperata.gr ο τραυματιοφορέας καταγγέλθηκε για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων κοριτσιών στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία»Ο καταγγελλόμενος ο οποίος έχει τεθεί σε αναστολή, αλλά αμείβεται κανονικά, αναμένεται σήμερα το μεσημέρι να περάσει από το Πειθαρχικό συμβούλιο του νοσοκομείου.