6ο Forum Διατροφής, Υγείας και Ομορφιάς στο Ζάππειο

0
23

Το 6ο Forum Διατροφής, Υγείας και Ομορφιάς θα διεξαχθεί στις 23 και 24 Οκτωβρίου στο ΖΑΠΠΕΙΟ. Επιδίωξη είναι η ανάδειξη όλων των ευκαιριών και προκλήσεων σε θέματα που σχετίζονται τόσο με την Δημόσια Υγεία, όσο και με την Οικονομική Ανάπτυξη και τις Επενδύσεις.

Υπό τις ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας  το φόρουμ στοχεύει να συμβάλει ώστε να είμαστε ενημερωμένοι και πιο αποτελεσματικοί για να αντιμετωπίσουμε ή να διαχειριστούμε  τις νέες ευκαιρίες.

Με την συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων, θα παρουσιαστεί ο ρόλος του κράτους, των επιχειρήσεων,  της επιστήμης αλλά και των καλά ενημερωμένων πολιτών στην προσαρμογή στο νέο αυτό οικονομικό και περιβαλλοντικό γίγνεσθαι.

Στο πνεύμα αυτό θα προβληθεί η καινοτομία και οι σύγχρονες εφαρμογές όπως η τεχνητή νοημοσύνη, η ρομποτική, το 5G, η βιοτεχνολογία, η προστασία του περιβάλλοντος και τα νέα βιολογικά διατροφικά πρωτόκολλα.

Ειδική τελετή  βράβευσης έχει προγραμματιστεί για τις γυναίκες που πρωτοπορούν με  θετικό αποτύπωμα  στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

Ακόμη, το φόρουμ περιλαμβάνει βράβευση των σημαντικότερων εταιριών που καινοτομούν στην παραγωγή και στην εμπορία διατροφικών προϊόντων υψηλής θρεπτικής αξίας. Επίσης, διοργανώνεται έκθεση επιχειρήσεων με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες σχετικά με το αντικείμενο του 6ου Forum.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα και θα είναι ανοιχτή για το κοινό με ελεύθερη είσοδο. Παράλληλα οι εργασίες θα μεταδοθούν και διαδικτυακά.

Το Forum τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων, του Ιατρικού  Συλλόγου Αθηνών, του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών για την Εκπαίδευση την Επιστήμη και τον Πολιτισμό και της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας.