ΕΟΔΥ: Αρνητικά τα τεστ για κορωνοϊό σε Ηλεία, Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία

0
208

Αρνητικά είναι όλα τα αποτελέσματα των τεστ για κορωνοϊό που έχουν διενεργηθεί στα δείγματα που συγκεντρώνουν οι κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ στην Αχαΐα, την Ηλεία και την Αιτωλοακαρνανία. Τα παραπάνω ανακοίνωσε η 6η ΥΠΕ σημειώνοντας ότι είναι αρνητικά και τα 42 δείγματα που ανέλυσε το εργαστήριο την Κυριακή στο νοσοκομείο του Ρίου, που αφορά μεμονωμένα δείγματα.

«Τα δείγματα από τις κινητές μονάδες λαμβάνονται από τις κινητές μονάδες και βγαίνουν όλα αρνητικά» αναφέρει ο Διοικητής της ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης. Σήμερα, στην Πάτρα, ελήφθησαν δείγματα από την Κιβωτό της Αγάπης.

Η καλή πορεία της πανδημίας στη χώρα μας φαίνεται και από το γεγονός ότι άδειασε  από ασθενείς με κορωνοϊό το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αχαϊκής πρωτεύουσας στο Ρίο. Όπως τονίζει στο Thebest.gr  o καθηγητής Παθολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και Λοιμωξιολόγος Χαράλαμπος Γώγος, δεν νοσηλεύεται κανείς με κορωνοϊό ενώ το Σαββατοκύριακο νοσηλεύτηκαν 3- 4 περιστατικά τα οποία κρίθηκαν ύποπτα, ωστόσο τα αποτελέσματα έδειξαν ότι δεν έπασχαν από κορωνοϊό. Η τελευταία ασθενής με κορωνοϊό πήρε εξιτήριο πριν λίγες ημέρες.