ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α: Διαδικτυακό σεμινάριο για τα βιο-ομοειδή, τη διατροφή και τη συννοσηρότητα

0
316

Η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα θα πραγματοποιήσειlive διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα  «Τι πρέπει να γνωρίζει ο ρευματολογικός ασθενής για τα βιο-ομοειδή, για την διατροφή του αλλά και για ενδεχόμενη συννοσηρότητα», την Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2021 και ώρες 19:00-20:15 μέσω της σελίδα της στο Facebook http://www.facebook.com/eleanarheumatism.

Τα θέματα του σεμιναρίου είναι:

  • «Βιο-ομοειδή φάρμακα στις φλεγμονώδεις αρθρίτιδες. Τι πρέπει να γνωρίζω;» με ομιλήτρια την κα Κ. Μποκή, Ρευματολόγο, Συντονίστρια Δ/ντρια Γ.Ν « Σισμανόγλειο»
  • «Διατροφή και ρευματολογικά νοσήματα», με ομιλητή τον κο Γ. Κάτσικα, Ρευματολόγο, Δ/ντή Ρευματολογικής Κλινικής Γ.Ν. « Ο Ευαγγελισμός»
  • « Φλεγμονώδη νοσήματα του εντέρου σε ασθενείς με ρευματολογικά νοσήματα», με ομιλητή τον κο Κ. Κατσάνο, Γαστρεντερολόγο Αν. Καθηγητή Γαστρεντερολογίας, Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Γαστρεντερολογική Κλινική, Παν. Νος. Ιωαννίνων

Το διαδικτυακό σεμινάριο είναι μια προσπάθεια της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α  για να έχουν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν ενώ όσοι επιθυμούν, αφού παρακολουθήσουν το webinar μπορεί να θέσουν τα ερωτήματά τους γραπτά στο FB ή στο email info@arthritis.org.gr.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.arthritis.org.gr  και στις σελίδες της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. σε fb, LinkedIn, Instagram & twitter.